Contact

Exclusief maatwerk

10 Jaar ervaring

Hoge service

Internationaal

Totaal concept

Abitare Design for Living biedt in samenwerking met Abitare Italiaanse Keuken en Bad Architectuur in Geleen een totaalconcept voor zowel particulieren als bedrijven, in niet alleen Nederland, maar ook België en de rest van de wereld. Alles voor uw gehele huis, kantoor, winkelpand. Of het nu gaat om meubels, keukens, badkamers, openhaarden, vloeren, karpetten of tuinmeubilair, gezamenlijk leveren wij het allemaal. Dat alles is zichtbaar in een van onze luxe showrooms of online! U bent altijd welkom in onze showroom(s) voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek.

Zakelijk maatwerk

Ook voor uw zakelijke projecten bent u bij ons op het juiste adres. Wij bieden maatwerk tot in de puntjes voor bijvoorbeeld uw horecagelegenheid, kantoor- en winkelinrichting, inrichting van uw salon, maar ook voor scholen, ziekenhuizen en andere overheidsgebouwen of zorginstellingen kunt u bij ons terecht. Kortom, de mogelijkheden zijn ruim. U kunt niet alleen de afmetingen zelf bepalen, maar u kunt ook kiezen uit diverse kleuren en materialen die het beste aansluiten bij uw wensen. Er wordt geen order opgenomen, voordat u als klant tevreden bent met de afspraken. 

Langere levertijden voor op maat gemaakte producten, worden gecommuniceerd en in de offerte vastgesteld. We verzekeren hiermee samen met u dat de producten op de afgesproken levertijd geleverd worden.

KANTOOR
Bij Abitare Design for Living bent u aan het juiste adres als het gaat om kantoor- en winkelinrichting. Wij bieden u gratis en vrijblijvend interieuradvies op maat door een van onze professionele interieurarchitecten. Of het nu gaat om een wachtruimte, vergaderruimte, entree of winkelruimte, belangrijk is dat de werkomgeving en winkelvloer een ontvangstplek wordt waar uw gasten en uw werknemers zich thuis voelen. Dit straalt een aangename professionaliteit uit en bevordert de productiviteit en creativiteit.

Bij Abitare Design for Living vind u talloze Nederlandse en internationale top designmerken. Zo wordt u een ruime keuze geboden, zodat er altijd wel iets tussen zit wat in de smaak valt. Onze interieuradviseurs vertalen uw wensen in kwalitatief passend design, rekening houdend met uw budget.

HORECAGELEGENHEID – PROJECTINRICHTING
Ook voor horecagelegenheden en projectinrichting bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u op zoek naar de juiste design meubelen en design verlichting voor uw restaurantinrichting of hotelinrichting? Op het gebied van horecagelegenheid bieden wij vele passende merken aan voor uw onderneming. Functioneel en kwalitatief hoogwaardig design waar u, en uw gast plezier aan beleven.

Maar ook voor openbare ruimtes, scholen, ziekenhuizen, of andere overheidsgebouwen en zorginstellingen bieden wij advies op maat.

ONZE ZAKELIJKE SERVICE
Bij ons kunt u eenvoudig en op een persoonlijke manier zakelijk bestellen. Wij presenteren u altijd een scherpe offerte van de door u geselecteerde artikelen. Alle producten worden rechtstreeks vanuit de leverancier geleverd op ieder gewenst adres in Nederland, België en Duitsland. Voor andere Europese landen en de rest van de wereld stemmen wij alles in overleg met u vast. Dankzij onze wereldwijde ervaring begeleiden wij u stap voor stap in het proces, zodat u niet in de problemen komt en alles zelf hoeft te doen. Samen zorgen we ervoor dat alles op de juiste tijd en plek wordt geleverd.

Langere levertijden voor zogenaamde custom-made collecties en transport naar andere landen, zoals bovenstaand genoemd, worden in de offerte fase gecommuniceerd en nauwlettend bewaakt om de beloofde levertijd te kunnen garanderen.

Wij verzorgen indien gewenst ook de montage op grote design meubels als kasten, stoelen, verlichting en bureaus. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

Maatwerk

Abitare Design for Living biedt meubilair dat op maat gemaakt kan worden. Hiermee bieden wij u de mogelijkheid om met onze kwaliteitsproducten uw meubels perfect te laten passen in uw interieur. Laat bijvoorbeeld uw eigen kast, Cinewall, bed, bankstel of inloopkast geheel naar eigen smaak op maat maken. Daarnaast zijn wij officieel dealer van het merk Puuur Interiors waarmee wij uw eettafel, dressoir, TV-meubel, Cinewall of salontafel gemakkelijk in elke gewenst afmetingen en stijl laten maken. 

Persoonlijk advies

Heeft u een model gezien dat u graag op maat wilt laten maken voor in uw huis of onderneming? Twijfel dan niet om contact op te nemen en we assisteren u graag verder. In onze luxe interieur winkel kunt u tevens terecht voor persoonlijk advies over uw perfecte inrichting. Er is altijd een consultant aanwezig voor u en interieuradvies is gratis en volledig vrijblijvend! Het draait er ten slotte om dat u zich thuis kan voelen in uw eigen huis en dat uw werkomgeving en winkelvloer een verwelkomende plek wordt voor uw klanten en gasten.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden ter impressie van de op maat gemaakte en gepersonaliseerde meubels, waar wij eerdere klanten tevreden mee hebben gemaakt.

Contact